Number of the records: 1  

Výuka dobrého vkusu jako státní zájem

  1. Title statementVýuka dobrého vkusu jako státní zájem : počátky pražské univerzitní estetiky ve středoevropských souvislostech 1763-1805 / Tomáš Hlobil
    Personal name Hlobil, Tomáš, 1965- (author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Togga ve spolupráci s Univerzitou Karlovou v Praze, Filozofickou fakultou, 2011
    Phys.des.322 s. : portréty ; 25 cm
    ISBN978-80-87258-48-4 (váz.)
    NoteČást. přeloženo z angličtiny a němčiny
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Subj. Headings Karlo-Ferdinandova universita. Filosofická fakulta
    Subj. Headings 1763-1805 * 18.-19. století
    Subj. Headings dějiny estetiky - Česko - 18.-19. stol. * dějiny estetiky - Evropa střední - 18.-19. stol. * univerzity - Česko - 18.-19. stol. * univerzity - Evropa střední - 18.-19. stol. * vysokoškolské přednášky - Česko - 18.-19. stol. * vysokoškolské přednášky - Evropa střední - 18.-19. stol. * history of aesthetics - Czech Republic - 18th-19th centuries * history of aesthetics - Europe, Central - 18th-19th centuries * universities - Czech Republic - 18th-19th centuries * universities - Europe, Central - 18th-19th centuries * college lectures - Czech Republic - 18th-19th centuries * college lectures - Europe, Central - 18th-19th centuries
    Subj. Headings Praha (Česko) * Prague (Czech Republic)
    Form, Genre monografie
    Conspect11 - Metafyzika
    UDC111.852(091) * 378.4 * 378.147.31 * (437.311) * (4-191.2) * (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL Obsah
    In the departmental reading roomS1A
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    U-ET 1674343003992sklad DDate due 31 days
    P-S 205253149301348kat. historie FFIn-Library Use Only
    P-S 205253300007877volný výběr T101 2011Date due 31 days
    Výuka dobrého vkusu jako státní zájem

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.