Number of the records: 1  

Odpady ze spalování uhlí - charakteristika a možnosti využití

  1. Title statementOdpady ze spalování uhlí - charakteristika a možnosti využití [rukopis] / Iveta Kreuzová
    Personal name Kreuzová, Iveta, (dissertant)
    Issue data2008
    Phys.des.88 l. : il. ; 30 cm
    AbstractTato bakalářská práce je zaměřena na spalování hnědého, popelnatého uhlí s příměsí dřevních štěpků a výrobků z popelovin. V práci obecně popsán vznik popelovin, zařízení na spalování hnědého uhlí a používané odsiřovací metody. Podrobněji se věnuji výrobkům z popelovin, výrobnímu zařízení na výrobu stabilizátu a hodnocení parametrů kvality stabilizátu.
    This bachelor work is focused on combustion of the brown, ash containing coal with added wood chips and ash matter products. I have described ash matter formation generally, brown coal combustion device and commonly used desulphurization methods. I was concentrated on ash matter products, stabilizer production device and stabilizer quality evaluation.
    Another responsib. Kreníková, Věra, 1939- (thesis advisor)
    Another responsib. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra technických věd (degree grantor)
    Subj. Headings ČEZ - Elektrárna Tisová
    Subj. Headings fluidní technologie * tepelné elektrárny * odpad * ochrana ovzduší * emise znečišťujících látek
    Subj. Headings Stabilizát * záměsová voda * ložový fluidní popel * úletový fluidní popílek * Stabilizer * batch water * bed fluid ash * fluid fly ash
    Form, Genre bakalářské práce
    Conspect628 - Sanitární technika. Úprava vody. Odpadové hospodářství. Světelná technika
    UDC504.5:502.3 * 502.171:502.3 * 628.3/.5 * 621.311.22/.23 * 66-912
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00033133
    Document kindDiploma theses
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    Z-DP 11784201932884sklad CIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.