Number of the records: 1
Cukrářská výroba III
Title statement Cukrářská výroba III Personal name 7 Issue data Nakladatelství Informatorium 2019 Phys.des. 198 ISBN 978-80-7333-139-9 978-80-7333-139-9 Note KNIHA JE K DISPOZICI V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Abstract Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. Another responsib. 7 Subj. Headings Učebnice > Střední škola > SOŠ + SOU > potravinářství Document kind ELECTRONIC RESOURCES
Number of the records: 1