Number of the records: 1  

Cukrářská výroba III

  1. Title statementCukrářská výroba III
    Personal name7
    Issue dataNakladatelství Informatorium 2019
    Phys.des.198
    ISBN978-80-7333-139-9
    978-80-7333-139-9
    NoteKNIHA JE K DISPOZICI V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    AbstractUčebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.
    Another responsib.7
    Subj. Headings Učebnice > Střední škola > SOŠ + SOU > potravinářství
    Document kindELECTRONIC RESOURCES
    Cukrářská výroba III

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.