Number of the records: 1
Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice
Title statement Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice [rukopis] = The Hazard analysis and critical control points of the firm INTERSPAR Teplice / Lenka Leličová Personal name Leličová, Lenka, (dissertant) Issue data 2008 Phys.des. 46 l., 6 l. obr. příl. : il., mapy Note Lic. smlouva Thesis note Bakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomická, 2008 Another responsib. Novotný, Milan, 1946- (thesis advisor) Another responsib. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra regionálního a lokálního rozvoje (degree grantor) Subj. Headings potravinářský průmysl * potraviny * kontaminace potravin Subj. Headings HACCP kritické a kontrolní body bezpečnost potravin zaměstnanci vedení HACCP Critical and Control Points Food Safety Staff Management Form, Genre bakalářské práce Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 613.26/.29:504.5 * 612.392/.398 * 613.26/.29 * 663/664 Country Česko Language čeština URL https://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00031754 Document kind Diploma theses Call number Barcode Sublocation Volný výběr Info S-BP 3831 4212127545 sklad C In-Library Use Only
Number of the records: 1