Number of the records: 1
Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
Title statement Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek Personal name Pešek, Milan, 1936- (author) Issue data České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 Phys.des. 182 s. ; 29 cm ISBN 80-7040-237-7 (brož.) Note Tab.. 150 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings mléčné výrobky * mlékařství * zbožíznalství * dairy products * dairying * commodity expertise Form, Genre učebnice vysokých škol * textbooks (higher) Conspect 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 637.1/.3 * 620.2 * (075.8) Country Česko Language čeština Document kind Books Call number Barcode Sublocation Volný výběr Info Z-S1223/II 4201916585 volný výběr H700 1997 prezenční výpůjčka v knihovně
Number of the records: 1