Number of the records: 1  

Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů

  1. Title statementHodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek
    Personal name Pešek, Milan, 1936- (author)
    Issue dataČeské Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997
    Phys.des.182 s. ; 29 cm
    ISBN80-7040-237-7 (brož.)
    NoteTab.. 150 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings mléčné výrobky * mlékařství * zbožíznalství * dairy products * dairying * commodity expertise
    Form, Genre učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    Conspect637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC637.1/.3 * 620.2 * (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    Z-S1223/II4201916585volný výběr H700 1997prezenční výpůjčka v knihovně
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.