Number of the records: 1  

Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů

  1. Title statementHodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část I., Jakost potravin, potravinových surovin a mléka / Milan Pešek
    Personal name Pešek, Milan, 1936- (author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataČeské Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997
    Phys.des.235 s. ; 29 cm
    ISBN80-7040-236-9 (brož.)
    Note150 výt.. Tab.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings kvalita potravin * mléko * food quality * milk
    Form, Genre učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC663/664-021.465 * 637.1 * (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    Z-S1223/I4201916584volný výběr H700 1997prezenční výpůjčka v knihovně
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.