Number of the records: 1  

Tvorba podnikatelského plánu restaurace KiNo v Kryrech a možnosti zlepšení budoucího vývoje

  1. S-BP 5673
    Bodiová, Hana, 1984-
    Tvorba podnikatelského plánu restaurace KiNo v Kryrech a možnosti zlepšení budoucího vývoje [rukopis] / Hana Bodiová. -- 2012. -- 61 l., [25] l. příl. : mapy, plány, grafy, tab. -- Lic. smlouva. -- Abstract: Předmětem mé bakalářské práce je tvorba podnikatelského plánu konkrétní restaurace, kde detailněji zpracovávám jednotlivé body struktury podnikatelského plánu.. -- Abstract: My baccalaureate thesis undertakes the preparation of a business plan for a specific restaurant venture, where I processing detailed structural points.
    Celer, Čeněk, 1954-. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra ekonomiky podniku
    podnikatelské projekty. podnikání. financování. restaurace. finanční plán. marketingový mix. konkurence. Business plan. business. financial plan. restaurant. marketing mix. competition. bakalářské práce
    005.511. 658.114. 347.72. 336. 640.43. (043)378.22

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.