Number of the records: 1  

Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny

  1. Uniform title Chimija i tovarovedenije svežich plodov i ovoščej. Česky
    Title statementChemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny : (vybrané kapitoly z I. dílu autorovi knihy: Chemie a zbožíznalství ovoce a zeleniny) / F.V. Gerevitinov ; přeložili Z. Kuttelvašer a K. Červinka
    Personal name Cerevitinov, Fedor Vasil‘jevič, 1874-1947 (author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Průmyslové vydavatelství, 1952
    Phys.des.321 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN(Vázáno) : Kčs 137,00
    EditionKnižnice potravinářského průmyslu ; svazek 53
    NotePřeloženo z ruštiny. 2000 výtisků
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Kuttelvašer, Zdeněk, 1923- (translator)
    Červinka, K. (translator)
    Subj. Headings ovoce * zelenina * chemická analýza
    Form, Genre studie
    Conspect634 - Ovocnářství
    UDC634.1/.8.076 * 635.1/.8 * 543 * (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.