Number of the records: 1  

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

  1. Title statementMikrobiologie pro potravináře a biotechnology / Ludmila Šilhánková
    Personal name Šilhánková, Ludmila, 1927-2011 (author)
    Edition statementVyd. 3. [i.e. 4.], opr. a dopl., v nakl. Academia 1. vyd. [i.e. 2. vyd.]
    Issue dataPraha : Academia, 2008
    Phys.des.363 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-200-1703-1 (brož.)
    NoteV tiráži uvedeno: Vyd. 3., opr. a dopl., v nakl. Academia 1. vyd. (jako opravený a doplněný reprint 2. vyd.), 1. dotisk, Praha 2002, dotisk 2008
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a rejstřík
    Subj. Headings obecná mikrobiologie * potravinářská mikrobiologie * general microbiology * food microbiology
    Form, Genre učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    Conspect579 - Mikrobiologie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC579.2 * 579.67 * (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL Obsah
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    P-134243149288825BI - Ipser dr.In-Library Use Only
    Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.