Number of the records: 1  

Vývoj a současné trendy ve sjezdovém lyžování

  1. Title statementVývoj a současné trendy ve sjezdovém lyžování [rukopis] / Jan Březina
    Personal name Březina, Jan, (dissertant)
    Issue data2011
    Phys.des.71 l. : il. + 1 CD-ROM
    NoteVed. práce Oto Louka
    AbstractV této práci jsme se zaměřili na vývoj sjezdového lyžování, především za posledních 20 - 30 let. V tomto období vznikla řada nových disciplín a směrů, ve kterých se používá nepřeberné množství lyžařského náčiní. Smyslem této práce bylo tak vedle zmapování vývoje jednotlivých disciplín také popsat a rozlišit toto lyžařské vybavení. Zároveň bychom se rádi v této práci zaměřili na soutěžní pravidla, kterými se jednotlivé disciplíny řídí.
    In this work we have focussed on the development of downhill skiing, mainly over the last 20 - 30 years. During this period a lot of new disciplines and trends using inexhaustible amount of ski equipment have appeared. Apart from mapping the development of infividual disciplines this work also aids at the description and differentiation of ski equipment. I would also like to focus on the competition rules which individual disciplines are followed by.
    Another responsib. Louka, Oto, 1956- (thesis advisor)
    Another responsib. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra tělesné výchovy (degree grantor)
    Subj. Headings sjezdové lyžování * zimní sporty
    Subj. Headings lyžování * vývoj * lyžařská disciplína * pravidla * lyže * skiing * development * skiing discipline * rules * ski
    Form, Genre bakalářské práce
    Conspect796 - Sport. Hry. Tělesná cvičení
    UDC796.9 * 796.926 * (043)378.22
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00077093
    Document kindDiploma theses
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    P-DP 175893149957589sklad CIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.