Number of the records: 1
Gastronomie českého středověku
Title statement Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá Personal name Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (author) Edition statement První vydání Publication Praha : Grada Publishing, 2024 Phys.des. 224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-3829-6 (brožováno) : Kč 399,00 Note Obálkový podnázev: 111 dobových receptů. Terminologický slovník Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Subj. Headings dějiny gastronomie - Česko * jídlo - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * středověk - Česko * česká jídla * history of gastronomy - Czechia * food - Czechia * catering - Czechia * cookery - Czechia * middle ages - Czechia * Czech cookery Form, Genre monografie * kuchařské recepty * monographs * cookbooks Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642(091) * 641/642 * 640 * 316.3"04/14" * 641.56(=162.3) * (437.3) * (048.8) * (083.12) Country Česko Language čeština Document kind Books Call number Barcode Sublocation Volný výběr Info KB 45369 3300072255 volný výběr D980 2024 Date due 31 days
Number of the records: 1