Number of the records: 1
Kulinarik und Kultur
Title statement Kulinarik und Kultur : Speisen als kulturelle Codes in Zentraleuropa / herausgegeben von Moritz Csáky und Georg Christian Lack Issue data Wien : Böhlau Verlag, 2014 Phys.des. 196 s. : il., faksim., portréty ISBN 978-3-205-79539-1 (brož.) Note Poznámky Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Another responsib. Csáky, Moritz, 1936- (editor)
Lack, Georg-Christian (editor)Subj. Headings gastronomie - Evropa * kuchařství - Evropa * vaření - Evropa Subj. Headings Evropa střední Form, Genre studie Conspect 64 - Domácí hospodářství UDC 641/642 * 640 * 640.4 * (4-191.2) * (048.8) Country Rakousko ; Německo Language němčina ; angličtina ; italština Document kind Books Call number Barcode Sublocation Volný výběr Info KB 8566 3300013707 rakouská knihovna RK LO Soz 34 Date due 31 days
Number of the records: 1