Number of the records: 1  

Technologie potravin II

  1. SB 58/2
    Kadlec, Pavel, 1940-
    Technologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv. -- Vyd. 1. -- Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002. -- 236 s. : il. ; 28 cm. -- 600 výt.. -- Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. -- Dotisk - r. 2008. -- ISBN : 80-7080-510-2 (brož.). -- 978-80-7080-510-7 (brož.).
    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    potravinářská technologie. průmysl nápojů. mléčné výrobky. food technology. beverages. dairy products. učebnice vysokých škol. textbooks (higher)
    663/664. 663. 637.1/.3. (075.8)

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.