Number of the records: 1  

Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin

  1. Title statementSystém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin [rukopis] / Martina Nováková
    Personal name Nováková, Martina, (dissertant)
    Issue data2011
    Phys.des.72 l., [25] l. příl. : il., grafy, tab.
    NoteLic. smlouva
    Thesis noteDiplomová práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomická, 2011
    Another responsib. Novotný, Milan, 1946- (thesis advisor)
    Another responsib. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra ekonomie (degree grantor)
    Subj. Headings potraviny * spotřebitelé * bezpečnost potravin * normy jakosti
    Subj. HeadingsHACCP kritické kontrolní body (CCP) kontrolní body (CP) zdravotní nezávadnost HACCP critical control points (CCP) control points food consumer wholesomeness
    Form, Genre diplomové práce
    Conspect006 - Metrologie. Standardizace
    UDC006.83 * 614.31:663/664 * 366-05 * 612.392/.398 * 613.26/.29 * 663/664 * (043)378.2
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00135296
    Document kindDiploma theses
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    S-DIP 10644212132759sklad CIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.