Number of the records: 1  

Pohostinství a gastronomie 1

  1. Info** Document on Order **
    Uniform title Junge Koch/Die junge Köchin. Česky
    Title statementPohostinství a gastronomie 1 : učebnice pro SOŠ a SOU : v souladu s RVP SOV. Potraviny / autorky a autoři: Frank Brandes, Heike Harten, Conrad Krödel, Marco Voll, Thomas Wolffgang ; překlad: Marie Braná, Marie Maliňáková, Kateřina Kadlecová, Eliška Zemanová
    Cover TitlePohostinství & gastronomie 1
    Personal name Brandes, Frank, 1968- (author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationPraha : Taktik, 2024
    Phys.des.180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-7563-773-4 (brožováno)
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Harten, Heike (author)
    Krödel, Conrad, 1978- (author)
    Voll, Marco (author)
    Wolffgang, Thomas (author)
    Braná, Marie (translator)
    Maliňáková, Marie, 1972- (translator)
    Kadlecová, Kateřina (translator)
    Běloušková Zemanová, Eliška, 1994- (translator)
    Subj. Headings výživa člověka * potraviny * human nutrition * foodstuffs
    Form, Genre učebnice středních škol * textbooks (secondary)
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC613.2 * 613.26/.29 * 663/664 * (075.3)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks
    Pohostinství a gastronomie 1

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.