Number of the records: 1
Pohostinství a gastronomie 1
Info ** Document on Order ** Uniform title Junge Koch/Die junge Köchin. Česky Title statement Pohostinství a gastronomie 1 : učebnice pro SOŠ a SOU : v souladu s RVP SOV. Potraviny / autorky a autoři: Frank Brandes, Heike Harten, Conrad Krödel, Marco Voll, Thomas Wolffgang ; překlad: Marie Braná, Marie Maliňáková, Kateřina Kadlecová, Eliška Zemanová Cover Title Pohostinství & gastronomie 1 Personal name Brandes, Frank, 1968- (author) Edition statement 1. vydání Publication Praha : Taktik, 2024 Phys.des. 180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm ISBN 978-80-7563-773-4 (brožováno) Note Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Another responsib. Harten, Heike (author)
Krödel, Conrad, 1978- (author)
Voll, Marco (author)
Wolffgang, Thomas (author)
Braná, Marie (translator)
Maliňáková, Marie, 1972- (translator)
Kadlecová, Kateřina (translator)
Běloušková Zemanová, Eliška, 1994- (translator)Subj. Headings výživa člověka * potraviny * human nutrition * foodstuffs Form, Genre učebnice středních škol * textbooks (secondary) Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 613.2 * 613.26/.29 * 663/664 * (075.3) Country Česko Language čeština Document kind Books
Number of the records: 1