Number of the records: 1  

Stroje a zařízení v gastronomii a technologie přípravy pokrmů

  1. Title statementStroje a zařízení v gastronomii a technologie přípravy pokrmů : pro střední a vyšší odborné školy / Martin Kolouch, Anna Volfová
    Personal name Kolouch, Martin (author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Fortuna, 2000
    Phys.des.111 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7168-719-7 (brož.) : Kč 169,00
    NoteTerminologcký slovník
    Another responsib. Volfová, Anna (author)
    Subj. Headings kuchyňské spotřebiče * kuchařství * jídla * kitchen utensils * cookery * meals
    Form, Genre učebnice středních škol * textbooks (secondary)
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC641/642 * 641.55 * 641.53/.54 * (075.3)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    KB 244033300040741sklad BDate due 31 days

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.