Number of the records: 1  

Gastronomie českého středověku

  1. Title statementGastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá
    Personal name Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Grada Publishing, 2024
    Phys.des.224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-3829-6 (brožováno) : Kč 399,00
    NoteObálkový podnázev: 111 dobových receptů. Terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Subj. Headings dějiny gastronomie - Česko * jídlo - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * středověk - Česko * česká jídla * history of gastronomy - Czechia * food - Czechia * catering - Czechia * cookery - Czechia * middle ages - Czechia * Czech cookery
    Form, Genre monografie * kuchařské recepty * monographs * cookbooks
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642(091) * 641/642 * 640 * 316.3"04/14" * 641.56(=162.3) * (437.3) * (048.8) * (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    KB 453693300072255volný výběr D980 2024Date due 31 days
    Gastronomie českého středověku

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.