Number of the records: 1  

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

  1. Title statementCo se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová
    Personal name Dostálová, Jana, 1943- (author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Forsapi, [2008?]
    Phys.des.53 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-903820-8-4 (brož.)
    EditionStručné informace pro pacienty ; sv. 2
    NoteObsahuje rejstřík. Terminologický slovník
    Subj. Headings potraviny - zdravotní aspekty * potravinářská technologie - zdravotní aspekty * kuchařství - zdravotní aspekty * food - health aspects * food technology - health aspects * cookery - health aspects
    Form, Genre informační publikace * information publications
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC663/664 * 613.26/.29 * 641/642 * 614 * (036)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    KB 449703300071877volný výběr G301 2008Date due 31 days
    Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.