Number of the records: 1
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Title statement Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová Personal name Dostálová, Jana, 1943- (author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Forsapi, [2008?] Phys.des. 53 s. : barev. il. ; 21 cm ISBN 978-80-903820-8-4 (brož.) Edition Stručné informace pro pacienty ; sv. 2 Note Obsahuje rejstřík. Terminologický slovník Subj. Headings potraviny - zdravotní aspekty * potravinářská technologie - zdravotní aspekty * kuchařství - zdravotní aspekty * food - health aspects * food technology - health aspects * cookery - health aspects Form, Genre informační publikace * information publications Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 663/664 * 613.26/.29 * 641/642 * 614 * (036) Country Česko Language čeština Document kind Books Call number Barcode Sublocation Volný výběr Info KB 44970 3300071877 volný výběr G301 2008 Date due 31 days
Number of the records: 1