Number of the records: 1  

The Oxford handbook of food history

  1. Title statementThe Oxford handbook of food history / edited by Jeffrey M. Pilcher
    Issue dataOxford ; New York : Oxford University Press, c2012
    Phys.des.xxviii, 508 s. : il. ; 26 cm
    ISBN978-0-19-972993-7 (váz.)
    EditionOxford handbooks
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
    Another responsib. Pilcher, Jeffrey M., 1965- (editor)
    Another responsib. Oxford University Press
    Subj. Headings jídlo - dějiny * sociologie jídla
    Form, Genre monografie
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642 * 316.74:641.5 * (048.8)
    CountryVelká Británie ; Spojené státy americké
    Languageangličtina
    In the departmental reading roomPFS
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    KB 433603300069276kat. historie FFIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.