Number of the records: 1  

Colonialism, the Subsequent Multiculturalisation of Britain, and Its Effect on British Cuisine

  1. Title statementColonialism, the Subsequent Multiculturalisation of Britain, and Its Effect on British Cuisine / Tomáš Habel
    Par.titleKolonialismus, následná multikulturalizace Británie a její vliv na britskou kuchyni
    Personal name Habel, Tomáš, (dissertant)
    Production2023
    Phys.des.41 listů
    NoteVedoucí práce Martin Holland. Oponent Klára Kolinská. Název a text práce v anglickém jazyce
    Thesis noteBakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Pedagogická fakulta, 2023
    Another responsib. Holland, Martin (thesis advisor)
    Kolinská, Klára (opponent)
    Another responsib. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra anglistiky (degree grantor)
    Subj. Headings multikulturalismus * kolonialismus
    Subj. HeadingsColonialismus Britská kuchyně kuchyně multikulturalizace historie Indie Čína čaj curry chicken tikka masala Královna Viktorie East India Company Britský Ráj Colonialism British cuisine cuisine Multiculturalisation history India China curry chicken tikka masala Queen Victoria East India Company British Raj
    Form, Genre bakalářské práce
    Conspect316.7 - Sociologie kultury. Kulturní život
    UDC316.72/.75 * 325 * (043)378.22
    CountryČesko
    Languageangličtina
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00191746
    Document kindDiploma theses
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    DA 150353300715035sklad CIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.