Number of the records: 1  

Rozvoj kritického myšlení a porozumění čtenému při výuce "dlouhého" 16. století

  1. Title statementRozvoj kritického myšlení a porozumění čtenému při výuce "dlouhého" 16. století / Jaroslav Říčan, Vilém Zábranský, Ondřej Pešout, Václav Jindráček, Josef Märc, Miloš Makovský, Dagmar Myšáková
    Personal name Říčan, Jaroslav (author)
    Edition statementVydání první
    PublicationÚstí nad Labem : UJEP, 2021
    Phys.des.167 stran : ilustrace (některé barevné), mapy, portréty, faksimile ; 30 cm
    ISBN978-80-7561-293-9 (brožováno)
    Note300 výtisků
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Another responsib. Zábranský, Vilém, 1979- (author)
    Pešout, Ondřej (author)
    Jindráček, Václav, 1985- (author)
    Märc, Josef, 1964- (author)
    Makovský, Miloš, 1984- (author)
    Myšáková, Dagmar, 1989- (author)
    Subj. Headings 16. století
    Subj. Headings dějepis * předmětová didaktika * učební osnovy * čtenářské strategie * metakognice * učivo základních škol * učivo středních škol * history (school subject) * teaching school subjects * subject programmes * reading strategies * metacognition * elementary school curriculum * secondary school curriculum
    Subj. Headings Evropa - dějiny - 16. století * Europe - history - 16th century
    Form, Genre metodické příručky * methodological manuals
    Conspect94(4) - Dějiny Evropy
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC93/94 * 37.016.026 * 37.091.214 * 028.6 * 159.95:165.242 * 373.3.016 * 373.5.016 * (4) * (072)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    KB 364793300059208volný výběr S500 2021Date due 31 days
    KB 364793300059209volný výběr S500 2021Date due 31 days
    KB 364793300059227volný výběr S500 2021Date due 31 days
    KB 364793300059228volný výběr S500 2021Date due 31 days
    Rozvoj kritického myšlení a porozumění čtenému při výuce "dlouhého" 16. století

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.