Number of the records: 1  

Pěstební postupy při zavádění douglasky do porostních směsí v podmínkách ČR

  1. Title statementPěstební postupy při zavádění douglasky do porostních směsí v podmínkách ČR = Silvicultural approaches for introduction of Douglas-fir into the forest mixed stands in conditions of the Czech Republic / zpracovali Marian Slodičák ... [et al.] ; spolupracovali František Beran ... [et al.]
    Par.titleSilvicultural approaches for introduction of Douglas-fir into the forest mixed stands in conditions of the Czech Republic
    Varying form of titleIntroduction of Douglas-fir into the forest mixed stands in conditions of the Czech Republic
    Issue data[Kostelec nad Černými lesy] : Lesnická práce, 2014
    Phys.des.272 s. : barev. il., mapy ; 25 cm
    ISBN978-80-7458-065-9 (váz.)
    NoteNad názvem: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, Strnady, Lesnická a drevařská fakulta, Mendelova univerzita v Brně, Fakulta lesnická a drevařská, Česká zemědělská univerzita v Praze. 600 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Another responsib. Slodičák, Marian, 1951- (author)
    Beran, František, 1955- (contributor)
    Another responsib. Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti Mendelova univerzita. Lesnická a dřevařská fakulta
    Česká zemědělská univerzita v Praze. Lesnická a dřevařská fakulta
    Subj. Headings douglaska tisolistá * pěstování lesa - Česko * výchova lesních porostů - Česko * Douglas fir * forest cultivation - Czechia * forest stand tending - Czechia
    Form, Genre kolektivní monografie * collective monographs
    Conspect630 - Lesnictví
    UDC582.475 * 630.2 * 630.24 * (437.3) * (048.8:082)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    KB 260503300043297volný výběr H502 2014Date due 31 days
    Pěstební postupy při zavádění douglasky do porostních směsí v podmínkách ČR

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.