Number of the records: 1
Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů
Title statement Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů : [praktické náměty pro výuku tematického okruhu Svět práce / editor Zdeněk Friedmann] Issue data Praha : Raabe, c2011 Phys.des. [95] s. v různém stránkování : il. ; 30 cm ISBN 978-80-86307-33-6 (brož.) Edition Dobrá škola. Člověk a svět práce na 2. stupni ZŠ ; 4 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie Another responsib. Friedmann, Zdeněk, 1946- (editor) Subj. Headings výchova ke zdraví * výživa člověka * příprava jídel * health education * human nutrition * meals preparation Form, Genre metodické příručky * methodological manuals Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 613:37.03 * 613.2 * 641.55 * (072) Country Česko Language čeština URL Obsah Document kind Books Call number Barcode Sublocation Volný výběr Info KB 15340 3300027326 volný výběr K910 Pv Date due 31 days
Number of the records: 1