Number of the records: 1  

Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů

  1. Title statementZelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů : [praktické náměty pro výuku tematického okruhu Svět práce / editor Zdeněk Friedmann]
    Issue dataPraha : Raabe, c2011
    Phys.des.[95] s. v různém stránkování : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-86307-33-6 (brož.)
    EditionDobrá škola. Člověk a svět práce na 2. stupni ZŠ ; 4
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Another responsib. Friedmann, Zdeněk, 1946- (editor)
    Subj. Headings výchova ke zdraví * výživa člověka * příprava jídel * health education * human nutrition * meals preparation
    Form, Genre metodické příručky * methodological manuals
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC613:37.03 * 613.2 * 641.55 * (072)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL Obsah
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    KB 153403300027326volný výběr K910 PvDate due 31 days
    Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.