Number of the records: 1  

Kulinarik und Kultur

  1. Title statementKulinarik und Kultur : Speisen als kulturelle Codes in Zentraleuropa / herausgegeben von Moritz Csáky und Georg Christian Lack
    Issue dataWien : Böhlau Verlag, 2014
    Phys.des.196 s. : il., faksim., portréty
    ISBN978-3-205-79539-1 (brož.)
    NotePoznámky
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Csáky, Moritz, 1936- (editor)
    Lack, Georg-Christian (editor)
    Subj. Headings gastronomie - Evropa * kuchařství - Evropa * vaření - Evropa
    Subj. Headings Evropa střední
    Form, Genre studie
    Conspect64 - Domácí hospodářství
    UDC641/642 * 640 * 640.4 * (4-191.2) * (048.8)
    CountryRakousko ; Německo
    Languageněmčina ; angličtina ; italština
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    KB 85663300013707rakouská knihovnaRK LO Soz 34Date due 31 days
    Kulinarik und Kultur

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.