Number of the records: 1  

Technologie potravin II

  1. Title statementTechnologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv
    Personal name Kadlec, Pavel, 1940- (author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002
    Phys.des.236 s. : il. ; 28 cm
    ISBN80-7080-510-2 (brož.)
    978-80-7080-510-7 (brož.)
    Note600 výt.. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. Dotisk - r. 2008
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Another responsib. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Subj. Headings potravinářská technologie * průmysl nápojů * mléčné výrobky * food technology * beverages * dairy products
    Form, Genre učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC663/664 * 663 * 637.1/.3 * (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL Obsah
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    SB 58/23300008781volný výběr D970 2002Date due 31 days
    SB 58/23300008782volný výběr D970 2002Date due 31 days
    Technologie potravin II

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.