Number of the records: 1
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Title statement Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin [rukopis] / Martina Nováková Personal name Nováková, Martina, (dissertant) Issue data 2011 Phys.des. 72 l., [25] l. příl. : il., grafy, tab. Note Lic. smlouva Thesis note Diplomová práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomická, 2011 Another responsib. Novotný, Milan, 1946- (thesis advisor) Another responsib. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra ekonomie (degree grantor) Subj. Headings potraviny * spotřebitelé * bezpečnost potravin * normy jakosti Subj. Headings HACCP kritické kontrolní body (CCP) kontrolní body (CP) zdravotní nezávadnost HACCP critical control points (CCP) control points food consumer wholesomeness Form, Genre diplomové práce Conspect 006 - Metrologie. Standardizace UDC 006.83 * 614.31:663/664 * 366-05 * 612.392/.398 * 613.26/.29 * 663/664 * (043)378.2 Country Česko Language čeština URL https://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00135296 Document kind Diploma theses Call number Barcode Sublocation Volný výběr Info S-DIP 1064 4212132759 sklad C In-Library Use Only
Number of the records: 1