Number of the records: 1  

Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice

  1. Title statementSystém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice [rukopis] = The Hazard analysis and critical control points of the firm INTERSPAR Teplice / Lenka Leličová
    Personal name Leličová, Lenka, (dissertant)
    Issue data2008
    Phys.des.46 l., 6 l. obr. příl. : il., mapy
    NoteLic. smlouva
    Thesis noteBakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomická, 2008
    Another responsib. Novotný, Milan, 1946- (thesis advisor)
    Another responsib. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra regionálního a lokálního rozvoje (degree grantor)
    Subj. Headings potravinářský průmysl * potraviny * kontaminace potravin
    Subj. HeadingsHACCP kritické a kontrolní body bezpečnost potravin zaměstnanci vedení HACCP Critical and Control Points Food Safety Staff Management
    Form, Genre bakalářské práce
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC613.26/.29:504.5 * 612.392/.398 * 613.26/.29 * 663/664
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00031754
    Document kindDiploma theses
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    S-BP 38314212127545sklad CIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.