Number of the records: 1  

Dobrou chuť, velkoměsto

  1. Title statementDobrou chuť, velkoměsto : sborník příspěvků z 23. vědecké konference Archivu hlavního města Prahy, uspořádané ve spolupráci s Institutem mezinárodních studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy ve dnech 5. a 6. října 2004 v Clam-Gallasově paláci v Praze / sestavili Olga Fejtová, Václav Ledvinka a Jiří Pešek
    Main entry-action Dobrou chuť, velkoměsto (2004 : Praha, Česko)
    Issue dataPraha : Scriptorium : Archiv hlavního města Prahy, 2007
    Phys.des.465 s. : il., faksim. ; 21 cm
    ISBN978-80-86852-16-4 (Archiv hl. m. Prahy : brož.)
    978-80-86197-85-2 (Scriptorium : brož.) : Kč 189,00
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy
    NoteMonografické č. seriálu: Documenta Pragensia ; 25
    Another responsib. Fejtová, Olga, 1962- (editor)
    Ledvinka, Václav, 1947- (editor)
    Pešek, Jiří, 1954- (editor)
    Another responsib. Archiv hlavního města Prahy Univerzita Karlova. Institut mezinárodních studií
    Subj. Headings gastronomie - Česko - 15.-20. stol. * gastronomie - Evropa střední - 15.-20. stol. * potravinářský průmysl - Česko - 15.-20. stol. * potravinářský průmysl - Evropa střední - 15.-20. stol. * města - Evropa střední - 15.-20. stol. * gastronomy - Czech Republic - 15th-20th centuries * gastronomy - Europe Central - 15th-20th centuries * food industry - Czech Republic - 15th-20th centuries * food industry - Europe Central - 15th-20th centuries * cities and towns - Europe Central - 15th-20th centuries
    Form, Genre sborníky konferencí
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642 * 663/664 * 352 * (437.3) * (4-191.2) * (062.534)
    CountryČesko
    Languagečeština ; němčina ; polština ; slovenština
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    P-D 65233149276346volný výběr D980 2007Date due 31 days
    Dobrou chuť, velkoměsto

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.