Výsledky vyhledávání

  1. Fenomén Ještěd = Phenomenon Ještěd = Phänomen Ještěd / [autor projektu Jiří Jiroutek]   .  Liberec :  Fenomén Ještěd,  c2008 . 181 s., [16] s. obr. příl., [6] l. obr. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000
  2. Fürstlicher Begleiter für Feinschmecker : Deutschland, Österreich, Schweiz, Elsaß / herausgegeben von Paul Alfons Fürst v. Metternich-Winneburg   .  Hamburg : Hoffmann und Campe, 1979 . 639 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  3. Handbook of hospitality marketing management / ed. by Haemoon Oh   .  Amsterdam :  Elsevier,  2008 . xxii, 576 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  4. Hospitality design [elektronický zdroj] : HD.   .  New York, NY :  Bill Communications,  c1992- . v.
    časopis
  5. 5.Hotels

    Hotels [elektronický zdroj] : the magazine of the worldwide hotel industry.   .  [Newton, MA :  Cahners Pub.,  c1989- . v.
    časopis
  6. Chain leader [elektronický zdroj] : winning the chain restaurant game.   .  Des Plaines, IL :  Cahners Pub. Co. . v.
    časopis
  7. International journal of hospitality management [elektronický zdroj].   .  Oxford ; New York :  Pergamon,  1982-
    časopis
  8. Ještěd : evidence hodnot poválečné architektury = an inventory of the qualities of post-war architecture / [editoři Petr Vorlík, Benjamin Fragner, Lukáš Beran]   .  Praha :  Výzkumné centrum průmyslového dědictví a Fakulta architektury ČVUT v Praze ve spolupráci s Národním památkovým ústavem,  2010 . 95 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000
  9. Marketingová strategie vybraného restauračního zařízení / Monika Farská   .  2015 . 93 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  10. Nation's restaurant news [elektronický zdroj] : the weekly newspaper of the food service industry.   .  [New York, N.Y.] :  Lebhar-Friedman,  1967- . v.
    časopis