Výsledky vyhledávání
- Aditivní látky v potravinách / Ilona Humlová . 2015 . 128 listů
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0 - Aktuální změny ve spotřebitelské poptávce po potravinách : (výzkum veřejného hospodářského mínění o stravování a spotřebě potravin obyvatelstva ČR) / Jindřich Krejčí, Olga Štiková ; Výzkumný ústav zemědělské ekonomiky Praha . Praha : Výzkumný ústav zemědělské ekonomiky, 2002 . 56 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 0 1/0 0 0 - Alergenní rostliny / Jan Novák ; [fotografie] Helena Nováková . Praha : Knižní klub, 2010 . 264 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace PŘF - KB - Mgr. Martin Vaněk 0 0/1 0 0 volný výběr 1 0/0 0 0 - Alergie z potravin / Alexandra Kvasničková . Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1998 . 60 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Alternativní potravinové sítě - česká cesta / Jan Spilková a kol. . Praha : Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2016 . 184 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 0 0/0 1 0 - Alternativní potravinové sítě okresu Třebíč = Alternative food networks in the district of Třebíč / Petra Vídenská . 2017 . 79 listů
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0 - Alternativní styly stravování a potravinové alergie u dětí předškolního věku / Kristina Šulcová . 2017 . 58 listů
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0 - Aluminium in food and the environment : The proceedings of a symposium organised by the Environment and Food Chemistry Groups of the Industrial Division of the Royal Society of Chemistry, London, 17th May 1988 / [edited by] R. Massey, D. Taylor . Cambridge : Royal Society of Chemistry, 1989 . 108 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Analýza potravin / Jiří Davídek, Jan Velíšek . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1992 . 122 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 2 0/0 0 0 - Analýza potravin / Jiří Davídek, Jan Velíšek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha . Praha : VN MON, 1988 . 122 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 4 0/0 0 0