Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 85  
Váš dotaz: Věcné téma = "potravinářský průmysl"
  1. Agroprůmysl a ochrana biosféry : (studijní zpráva) / Pavel Hons ; vyd. Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství   .  Praha :  Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství,  1992 . 36 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
  2. Analýza cenových a důchodových relací v potravinářské vertikále ve vztahu ke vstupu do EU : [rukopis] Jana Basíková   .  2002 . 40 s., 19 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Analýza ekonomické výkonnosti potravinářského průmyslu v České republice v letech 2011 - 2012 / Eliška Krumbholcová   .  2015 . 66 listů, 16 nečíslovaných listů příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Analýza trhu s biopotravinami a bioprodukty v České republice [rukopis] / Eva Fuchsová   .  2007 . 68 l., 6 l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Biologie II / Josef Žďárský, Vladimír Benda   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  1992 . 252 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  6. Certifikace v potravinářském průmyslu : [rukopis] Markéta Spudilová   .  2003 . 62 s., 15 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Dobrou chuť, velkoměsto : sborník příspěvků z 23. vědecké konference Archivu hlavního města Prahy, uspořádané ve spolupráci s Institutem mezinárodních studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy ve dnech 5. a 6. října 2004 v Clam-Gallasově paláci v Praze / sestavili Olga Fejtová, Václav Ledvinka a Jiří Pešek   .  Praha :  Scriptorium : Archiv hlavního města Prahy,  2007 . 465 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  8. Efektivní nakládání s odpady v potravinářském průmyslu firmy Mondelez International / Michaela Novotná   .  2015 . 67 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  9. Engineering interventions in foods and plants / edited by Deepak Kumar Verma, Megh R. Goyal   .  Oakville, ON, Canada : Apple Academic Press, [2018]  ©2018 . xxxii, 318 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    PŘF - KB - Hana Auer Malinská, Mgr., Ph.D.00/100
  10. Food : from farm to fork statistics /   .  Luxembourg : Luxembourg  Publications Office of the European Union, Publications Office of the European Union  2011 . 164 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.