Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 14  
Váš dotaz: Věcné téma = "kvalita potravin"
  1. Audit of the control system governing the production, processing, distribution and imports of organic products : (pursuant to Article 287 (4), second subparagraph, TFEU) / European Court of Auditors.   .  Luxembourg :  Publications Office of the European Union,  2012. . 68 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000
  2. Food quality and safety in Europe [elektronický zdroj]   .  Luxembourg :  Office for Official Publications of the European Communities,  2008 . 1 elekronický optický disk (CD-ROM)
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000
  3. Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část I., Jakost potravin, potravinových surovin a mléka / Milan Pešek   .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  1997 . 235 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
  4. Jakost a zpeněžování zemědělských produktů. Díl 1 / Jaroslav Červenka   .  Praha :  Česká zemědělská univerzita  1995 . 244 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000
  5. Jakost a zpeněžování zemědělských produktů. Díl 2 / Jaroslav Červenka   .  Praha :  Česká zemědělská univerzita  1995 . 136 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000
  6. Kvalita rostlinných produktů ekologického zemědělství : (studijní zpráva) / Jaroslav Prugar ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1999 . 79 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    Kvalita rostlinných produktů ekologického zemědělství
  7. Metody detekce patogenních mikroorganismů v potravinách / Eva Jičínská, Jana Havlová   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1996 . 115 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  8. Monitorizační systémy kontroly hygienicko-toxikologické jakosti potravin : (studie VTR) / Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová ; vyd. Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství   .  Praha :  Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství,  1991 . 51 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  9. Prüfung von Lebensmittelproben zum Nachweis der Behandlung mit ionisierender Strahlung / C. Strachotinsky, J. Kozuh-Schneeberger ; Hrsg. Österreich. Bundesministerium für Gesundheit, Sport und Konsumentenschutz, Wien   .  Wien :  Bundesministerium für Gesundheit, Sport und Konsumentenschutz,  1992 . 1 sv. (růz. stránkování)
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  10. Seznam mezinárodních norem ISO pro potraviny (stav k 1.4.1998) / ed. Irena Suková ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1998 . 79 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
    volný výběr01/000

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.