Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 76  
Váš dotaz: Věcné téma = "jídla"
  1. 3 x 99 specialit sovětské kuchyně / uspoř. Alena Vlčková ; recepty k moučníkům a nápojům vybral Oldřich Dufek ; gymnastická cvičení Eva Staňková ; il. Zdena Táborská, Jiří Winter-Neprakta, Viktoria Ban ; texty k teplým pokrmům naps. Miroslav Švandrlík ; vazba a graf. úprava Pavel Hrach   .  Praha :  Lidové nakladatelství,  1986 . 399 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  2. 8 týdnů k novému já / Emilie Brabon-Hamesová, Chief Brabon ; z anglického originálu 8 weeks to wow ... přeložila Lenka Křivánková   .  Praha : Euromedia Group, 2020 . 222 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  3. 99 národních specialit sovětské kuchyně / 99 ilustrací Neprakty ; [napsal Miroslav Švandrlík ; recepty vybrala a uspořádala Alena Vlčková]   .  Praha :  Lidové nakladatelství,  1981 . 132 s.
    99 národních specialit sovětské kuchyně
  4. Abychom netloustli / Přemysl Doberský, Jitka Horáčková ; doslov Ratmír Rath ; fot. Eva a Tomáš Dvořákovi   .  Praha :  Avicenum,  1987 . 243 s., [16] s. barev. obr. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  5. Bibliografie k vývoji Moravy a Slezska : literatura z let 1801-1993 / Jaromír Kubíček, Marie Nádvorníková   .  Brno : Muzejní a vlastivědná společnost, 1994 . 403 stran, 24 nečíslovaných stran obrazových příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
  6. Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety / Čeněk Zíbrt   .  Přerov ; Olomouc :  Opus Bohemiae,  2000 . 95 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  7. Energie! : zdravá cesta z labyrintu únavy : jak posílit imunitu, léčit záněty, detoxikovat organismus, uzdravit střeva, chytře jíst a odhalit potravinovou intoleranci / Anne Flecková ; překlad: Aspena, s.r.o.   .  Brno : Kazda, 2022 . 431 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr00/010
  8. Essen und Trinken im Mittelalter (1000-1300) : Literarische, kunsthistorische und archäologische Quellen / Anne Schulz   .  Berlin :  de Gruyter,  c2011 . xviii, 810 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  9. Fitness výživa : Power Eating program / Susan Kleiner, Maggie Greenwood-Robinson ; [překlad Daniela Stackeová]   .  Praha :  Grada,  2010 . 304 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  10. Food and dining in selected works of Herman Melville [rukopis] / Martin Vacek   .  2014 . 48 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.