Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 31  
Váš dotaz: Věcné téma = "gastronomy"
  1. Aserbaidschans. Aserbaidschanische Küche   .  Bakı :  Heydär Äliyev Stiftung,  [2010] . 51 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  2. Dějiny piva : od zrození až po konec středověku / Jaroslav Novák Večerníček   .  V Brně : CPress, 2015 . 143 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  3. Dobrou chuť, velkoměsto : sborník příspěvků z 23. vědecké konference Archivu hlavního města Prahy, uspořádané ve spolupráci s Institutem mezinárodních studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy ve dnech 5. a 6. října 2004 v Clam-Gallasově paláci v Praze / sestavili Olga Fejtová, Václav Ledvinka a Jiří Pešek   .  Praha :  Scriptorium : Archiv hlavního města Prahy,  2007 . 465 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  4. Etiketa stolování : o dobrých mravech a dobrém jídle / Ladislav Špaček   .  Praha : Euromedia Group, 2021 . 362 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  5. Fürstlicher Begleiter für Feinschmecker : Deutschland, Österreich, Schweiz, Elsaß / herausgegeben von Paul Alfons Fürst v. Metternich-Winneburg   .  Hamburg : Hoffmann und Campe, 1979 . 639 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  6. Gastronomie v umění [rukopis] / Andrea Katonová   .  2013 . 38 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Gastroturismus Ústeckého kraje [rukopis] / Veronika Lofová   .  2022 . 74
    kniha
  8. Hlad a hojnost : dějiny stravování v Evropě / Massimo Montanari ; [z italského originálu ... přeložila Zora Jandová-Obstová]   .  Praha :  NLN, Nakladatelství Lidové noviny,  2003 . 227 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  9. Hodovní stůl a dvorská společnost : strava na raně novověkých aristokratických dvorech v českých zemích (1550-1650) / Josef Hrdlička   .  České Budějovice :  Historický ústav Jihočeské univerzity,  2000 . 337 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    FF - KHI - Hrubá Michaela, prof. PhDr., Ph.D.00/100
  10. Jídlo a pití v pravěku a ve středověku / Magdalena Beranová   .  Praha :  Academia,  2005 . 359 s., [16] s. barev. obr. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/200

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.