Výsledky vyhledávání
- Aserbaidschans. Aserbaidschanische Küche . Bakı : Heydär Äliyev Stiftung, [2010] . 51 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad B 1 0/0 0 0 - Dějiny piva : od zrození až po konec středověku / Jaroslav Novák Večerníček . V Brně : CPress, 2015 . 143 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace kat. historie FF 0 0/1 0 0 - Dobrou chuť, velkoměsto : sborník příspěvků z 23. vědecké konference Archivu hlavního města Prahy, uspořádané ve spolupráci s Institutem mezinárodních studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy ve dnech 5. a 6. října 2004 v Clam-Gallasově paláci v Praze / sestavili Olga Fejtová, Václav Ledvinka a Jiří Pešek . Praha : Scriptorium : Archiv hlavního města Prahy, 2007 . 465 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Etiketa stolování : o dobrých mravech a dobrém jídle / Ladislav Špaček . Praha : Euromedia Group, 2021 . 362 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Fürstlicher Begleiter für Feinschmecker : Deutschland, Österreich, Schweiz, Elsaß / herausgegeben von Paul Alfons Fürst v. Metternich-Winneburg . Hamburg : Hoffmann und Campe, 1979 . 639 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad B 1 0/0 0 0 - Gastronomie v umění [rukopis] / Andrea Katonová . 2013 . 38 l.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0 - Gastroturismus Ústeckého kraje [rukopis] / Veronika Lofová . 2022 . 74