Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 18  
Váš dotaz: Věcné téma = "food quality"
  1. Audit of the control system governing the production, processing, distribution and imports of organic products : (pursuant to Article 287 (4), second subparagraph, TFEU) / European Court of Auditors.   .  Luxembourg :  Publications Office of the European Union,  2012. . 68 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000
  2. Better training for safer food : annual report 2008   .  Luxembourg :  Office for Official Publications of the European Communities,  2009 . 75 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000
  3. Better training for safer food : annual report 2009   .  Luxembourg :  Office for Official Publications of the European Communities,  2010 . 80 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000
  4. Food quality and safety in Europe [elektronický zdroj]   .  Luxembourg :  Office for Official Publications of the European Communities,  2008 . 1 elekronický optický disk (CD-ROM)
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000
  5. Hodnocení farmářských trhů v Ústeckém kraji a jejich potenciální přínos pro rozvoj kraje = Evaluation of farmers' markets in the Ústí region and their potential contribution to regional development / Dana Alansari   .  2015 . 53 listů, 13 nečíslovaných listů příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část I., Jakost potravin, potravinových surovin a mléka / Milan Pešek   .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  1997 . 235 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
  7. Lebensmittel-Mikrobiologie / Johannes Krämer   .  Stuttgart :  Ulmer,  1987 . 272 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  8. Legislativa a kontrola potravin / Tomáš Komprda   .  Brno :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  1999 . 169 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  9. Metody detekce patogenních mikroorganismů v potravinách / Eva Jičínská, Jana Havlová   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1996 . 115 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  10. Monitorizační systémy kontroly hygienicko-toxikologické jakosti potravin : (studie VTR) / Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová ; vyd. Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství   .  Praha :  Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství,  1991 . 51 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.