Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Věcné téma = "food hygiene"
  1. Biologie všedního dne / Pavel Vlach, Zdeňka Chocholoušková (editoři)   .  Plzeň :  Západočeská univerzita v Plzni,  2014 . 244 s., [62] s. obr. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  2. Czechoslovak bibliography on general and environmental hygiene, hygiene of children, adolescents, and food hygiene. Vol. 31/1989 / ed. Institute of hygiene and epidemiology, Prague   .  Prague :  Institute of hygiene and epidemiology,  1990 . 160 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  3. Czechoslovak bibliography on general and environmental hygiene, hygiene of children, adolescents, and food hygiene. Vol. 30/1988 / ed. Institute of hygiene and epidemiology, Prague   .  Prague :  Institute of hygiene and epidemiology,  1989 . 154 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  4. Czechoslovak bibliography on general and environmental hygiene, hygiene of children, adolescents, and food hygiene. Vol. 33/1991 / ed. National institute of public health, Prague   .  Prague :  National institute of public health,  1992 . 108 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  5. Czechoslovak bibliography on general and environmental hygiene, hygiene of children, adolescents, and food hygiene. Vol. 32/1990 / ed. National institute of public health, Prague   .  Prague :  National institute of public health,  1991 . 148 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  6. Hygiena potravin [rukopis] / Lenka Seidlová   .  2010 . 88 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin / Kateřina Demnerová a kolektiv   .  Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 . 122 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Šmídl Mgr.00/100
  8. Vyměň chemii za jídlo* : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? / Julita Batorová ; překlad Mirka Polová   .  Praha : Alferia, 2020 . 245 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000
  9. Zdravotní nezávadnost potravin / [kolektiv autorů ; uspořádala Jaroslava Šindelářová]   .  Praha :  Ministerstvo životního prostředí ČR ve spolupráci s Centrem ekologických informací v Zemědělském nakl. Brázda,  1991 . 143 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
    sklad E10/000
  10. Zemědělství a zdravé potraviny : specializované skriptum pro Univerzitu třetího věku / Václav Hejnák (hlavní editor), Milan Skalický, Jitka Voženílková (editoři)   .  Praha :  Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů České zemědělské univerzity v Praze,  2013 . 275 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.