Výsledky vyhledávání
- Biologie všedního dne / Pavel Vlach, Zdeňka Chocholoušková (editoři) . Plzeň : Západočeská univerzita v Plzni, 2014 . 244 s., [62] s. obr. příl.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Czechoslovak bibliography on general and environmental hygiene, hygiene of children, adolescents, and food hygiene. Vol. 31/1989 / ed. Institute of hygiene and epidemiology, Prague . Prague : Institute of hygiene and epidemiology, 1990 . 160 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Czechoslovak bibliography on general and environmental hygiene, hygiene of children, adolescents, and food hygiene. Vol. 30/1988 / ed. Institute of hygiene and epidemiology, Prague . Prague : Institute of hygiene and epidemiology, 1989 . 154 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Czechoslovak bibliography on general and environmental hygiene, hygiene of children, adolescents, and food hygiene. Vol. 33/1991 / ed. National institute of public health, Prague . Prague : National institute of public health, 1992 . 108 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Czechoslovak bibliography on general and environmental hygiene, hygiene of children, adolescents, and food hygiene. Vol. 32/1990 / ed. National institute of public health, Prague . Prague : National institute of public health, 1991 . 148 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Hygiena potravin [rukopis] / Lenka Seidlová . 2010 . 88 l.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0 - Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin / Kateřina Demnerová a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 . 122 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace CH - Šmídl Mgr. 0 0/1 0 0 - Vyměň chemii za jídlo* : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? / Julita Batorová ; překlad Mirka Polová . Praha : Alferia, 2020 . 245 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 2 0/0 0 0 - Zdravotní nezávadnost potravin / [kolektiv autorů ; uspořádala Jaroslava Šindelářová] . Praha : Ministerstvo životního prostředí ČR ve spolupráci s Centrem ekologických informací v Zemědělském nakl. Brázda, 1991 . 143 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 2 0/0 0 0 sklad E 1 0/0 0 0 - Zemědělství a zdravé potraviny : specializované skriptum pro Univerzitu třetího věku / Václav Hejnák (hlavní editor), Milan Skalický, Jitka Voženílková (editoři) . Praha : Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů České zemědělské univerzity v Praze, 2013 . 275 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0