Výsledky vyhledávání

  1. Analýza potravin / Jiří Davídek, Jan Velíšek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  VN MON,  1988 . 122 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D40/000
  2. Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza / Jan Pokorný, Jiří Davídek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  VN MON,  1989 . 50 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D40/000
  3. Cereal chemistry [elektronický zdroj].   .  [St. Paul, Minn., etc.] :  American Association of Cereal Chemists
    časopis
  4. Food chemistry [elektronický zdroj].   .  [Amsterdam] :  Elsevier Science
    časopis
  5. Journal of AOAC International [elektronický zdroj].   .  Arlington, VA :  AOAC International
    časopis
  6. Journal of food and nutrition research [elektronický zdroj] .   .  Bratislava, Slovakia :  Výskumný ústav potravinársky,  c2006- . v.
    časopis
  7. Journal of food composition and analysis [elektronický zdroj].   .  [London, UK] :  Academic Press
    časopis
  8. Journal of texture studies [elektronický zdroj].   .  [Oxford] :  Blackwell Pub.
    časopis
  9. Laboratorní příručka analýzy potravin / [Autor:] Jiří Davídek a kol   .  Praha :  SNTL,  1981 . 718, [1] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  10. Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin / Kateřina Demnerová a kolektiv   .  Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 . 122 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Šmídl Mgr.00/100