Výsledky vyhledávání
- Analýza potravin / Jiří Davídek, Jan Velíšek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha . Praha : VN MON, 1988 . 122 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 4 0/0 0 0 - Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza / Jan Pokorný, Jiří Davídek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha . Praha : VN MON, 1989 . 50 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 4 0/0 0 0 - Cereal chemistry [elektronický zdroj]. . [St. Paul, Minn., etc.] : American Association of Cereal Chemists
- Journal of AOAC International [elektronický zdroj]. . Arlington, VA : AOAC International
- Journal of food and nutrition research [elektronický zdroj] . . Bratislava, Slovakia : Výskumný ústav potravinársky, c2006- . v.
- Journal of food composition and analysis [elektronický zdroj]. . [London, UK] : Academic Press
- Journal of texture studies [elektronický zdroj]. . [Oxford] : Blackwell Pub.
- Laboratorní příručka analýzy potravin / [Autor:] Jiří Davídek a kol . Praha : SNTL, 1981 . 718, [1] s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad E 1 0/0 0 0 - Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin / Kateřina Demnerová a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 . 122 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace CH - Šmídl Mgr. 0 0/1 0 0