Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Věcné téma = "employees catering"
  1. Jak správně vytvářet a využívat FKSP ; Jak nově v závodním stravování / Anna Libnarová, Helena Čornejová, Marie Tláskalová, Helena Peterová   .  Praha :  Sondy,  2005 . 155 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000
  2. Příručka pro závodní stravování / Eva Sedláčková ; předml. Jiřina Veselá   .  Praha :  Práce,  1986 . 307 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  3. Stravování zaměstnanců ve třech vybraných společnostech v Ústí nad Labem / Kateřina Janšová   .  2018 . 63 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.