Výsledky vyhledávání

  1. Analýza potravin / Jiří Davídek, Jan Velíšek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  VN MON,  1988 . 122 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D40/000
  2. Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza / Jan Pokorný, Jiří Davídek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  VN MON,  1989 . 50 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D40/000
  3. Laboratorní příručka analýzy potravin / [Autor:] Jiří Davídek a kol   .  Praha :  SNTL,  1981 . 718, [1] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  4. Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin / Kateřina Demnerová a kolektiv   .  Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 . 122 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Šmídl Mgr.00/100
  5. Lebensmittel-Mikrobiologie / Johannes Krämer   .  Stuttgart :  Ulmer,  1987 . 272 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  6. Methodenbuch der dokumentierten Analysenverfahren gemäss ő 42 LMG 1975 für die Untersuchung der dem LMG 1975 unterliegenden Waren. Band 3 / Hrsg. Österreich. Bundesministerium für Gesundheit, Sport und Konsumentenschutz, Wien   .  Wien :  Bundesministerium für Gesundheit, Sport und Konsumentenschutz,  1992 . 1 sv. (růz. stránkování)
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  7. Metody detekce patogenních mikroorganismů v potravinách / Eva Jičínská, Jana Havlová ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1996 . 115 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  8. Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / Jan Pokorný ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1993 . 196 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  9. Mikrobiologické zkoumání potravin / Ludmila Šilhánková ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  VN MON,  1987 . 104 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
  10. Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla / Andy Brunning ; překlad: Petr Somogyi   .  Praha : Grada Publishing, 2019 . 152 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr00/010