Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0027264 xkni^"
  1. Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek   .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  1997 . 182 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
  2. Nauka o zboží / Ferdinand Langmaier   .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2004 . 144 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr00/010
  3. Nauka o zboží : obecná část / Petr Briš   .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2009 . 159 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    MG - Jánská Mgr.01/000
    volný výběr21/000
  4. Oceňování movitého majetku : zbožíznalecký základ vybraných sortimentních skupin / František Drozen a kolektiv   .  Praha :  Vysoká škola ekonomická, Fakulta mezinárodních vztahů,  1998 . 96 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  5. Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin / Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv   .  Ostrava :  Key Publishing,  2014 . 425 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  6. Zbožíznalství / Hana Doležalová   .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Ekonomická fakulta,  2007 . 133 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr21/000
  7. Zbožíznalství / Jitka Krajčová   .  Praha :  Vysoká škola hotelová v Praze 8,  2007 . 256 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr21/000
  8. Zbožíznalství vybraných komodit / Marie Hůlová, Helena Kořánová, Alena Plášková   .  Praha :  Oeconomica,  2005 . 97 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr21/000
  9. Zpracování a zbožíznalství rostlinných produktů / Jindřiška Kučerová, Miloš Pelikán, Luděk Hřivna   .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2007 . 122 s., [3] l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr11/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.