Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0018327 xkni^"
  1. Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství / Autoři: Miroslav Hejzlar, Bohumil Hylmar, Miloš Teplý   .  Praha :  SNTL,  1980 . 282, [1] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  2. Boj proti drahotě v kuchyni / napsal V. Mladějovský   .  Praha :  Jos. R. Vilímek,  [1914] . 35 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  3. ČSN 56 0116-7 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7, Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla   .  Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 1995 . 5 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Kadlečková Ing.00/100
  4. GMO v zemědělství a potravinářské produkci : sborník ze semináře pořádeného [sic] pod záštitou Ministerstva zemědělství ČR, Praha, dne 30.10.2003 / United Nations Enviromnent Programme, Development of the National Biosafety Framework for the Czech Republic ; [editor Jaroslava Ovesná]   .  Praha :  Výzkumný ústav rostlinné výroby,  [2003] . 39 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    kniha
  5. Průvodce biotechnologiemi : biotechnologie v zemědělství a potravinářství / René Custers...[et al. ; z anglického originálu...přeložili Jaroslav Drobník a Miloš Ondřej]   .  Praha :  Academia,  2006 . 104 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    Průvodce biotechnologiemi
  6. Summary report 2003 : agriculture, food industry, forestry, water management   .  Prague :  Ministry of Agriculture of the Czech Republic,  2004 . 59 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
    volný výběr01/000
  7. Škodlivé mikroorganismy v zemědělství / Pavel Horký, Šárka Hošková, Marie Balabánová   .  V Brně :  Mendelova univerzita,  2014 . 35 s.
    Škodlivé mikroorganismy v zemědělství


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.