Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 333  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth m0567334^"
  1. Ab initio studie jedenáctivrcholových closo-boranů a heterobaranů [rukopis] / Zuzana Gromanová   .  2007 . 59 l., [4] l. text. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Ab initio studie třívrcholových arachno- boranů a heteroboranů / [rukopis] Jana Dragounová   .  2005 . 1 sv. [různé stránkování]
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Amfifilní fluorové sloučeniny [rukopis] / Michal Baka   .  2020 . 43
    kniha
  4. Analyticko-chemické hodnocení přirozeného rozkladu fekálií domácího skotu s důrazem na produkované plyny / Jan Hubáček   .  2018 . 62 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Analyticko-chemické hodnocení půdních mikrobních společenstev při fytoremediaci s využitím Miscantthus x giganteus / Michaela Holubová   .  2017 . 68 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Analýza dendritických krystalů připravených elektrolýzou stříbrných solí [rukopis] / Tereza Špitálská   .  2024 . 97
    kniha
  7. Analýza půdních mikrobních společenstev v průběhu modelového bioremediačního experimentu / Lucie Berkyová   .  2018 . 77 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  8. Analýza směsi produktů reakcí 1,2,3 - trichlorpropanu v mikrovlném prostředí metodou plynové chromatografie (GC) / [rukopis] Petr Prokeš   .  2002 . 65 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  9. Analýzy produktů reakcí 1,2,3 - trichlorpropanu v alkalických roztocích plynovou chromatografií / [rukopis] Michal Černý   .  2001 . 57 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  10. Antibiotika ve složkách životního prostředí [rukopis] / Markéta Předotová   .  2024 . 111
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.