Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth 0141383^"
  1. Aktuální problémy současné slavistiky : (jazyk - literatura - kultura - politika) / Ivo Pospíšil, Miloš Zelenka, Anna Zelenková (editoři)   .  Brno : Galium, 2015 . 507 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  2. Areálová slavistika a dnešní svět : monografie z filologicko-areálových studií / editor Ivo Pospíšil   .  Brno :  Tribun EU,  2010 . 454 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  3. Česká a slovenská poezie: slovo a mlčení : kolektivní monografie / Ivo Pospíšil, Anna Zelenková (eds)   .  Brno : Galium, 2015 . 213 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  4. Člověk a dějiny v literatuře : pohledy (nejen) do slovanských literatur / Magdaléna Marie Semrádová, Jan-Marek Šík (eds)   .  Brno : Jan Sojnek - Galium, 2021 . 82 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  5. Jindřich Zogata - básník vzdorných cest / Ivo Pospíšil   .  Brno :  Tribun EU,  2011 . 150 s., [12] s. obr. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  6. Problémy slovakistiky v zrcadle areálové filologie / ed. Ivo Pospíšil   .  Brno :  Tribun EU,  2010 . 87 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  7. Střední Evropa včera a dnes: proměny koncepcí : kolektivní monografie / ed. Ivo Pospíšil   .  Brno : Jan Sojnek - nakladatelství Galium, 2015 . 616 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  8. Výuka jihoslovanských jazyků a literatur v dnešní Evropě : kolektivní monografie / Pavel Krejčí, Elena Krejčová a kolektiv   .  Brno : Jan Sojnek - Galium, 2015 . 283 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.