Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 18  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth 0116818^"
  1. Analýza a vizualizace strukturních vlastností podchlazené vody v prostředí R [rukopis] / Jan Žaloudek   .  2020 . 60
    kniha
  2. Aplikace numerických metod pro efektivní výpočet mezičásticového potenciálu / Jan Chvojan   .  2018 . 67 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Detekce rozhraní na množině bodů a určení jeho vlastností [rukopis] / Jiří Škvára   .  2013 . 51 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Induktivní model objektivního shlukování datových sad na základě algoritmu DBSCAN pomocí programovacího jazyka R / Oleksii Herasymenko   .  2019 . 62 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Návrh a implementace webové aplikace pro registraci osob na akcích katedry [rukopis] / Václav Sýkora   .  2020 . 53 l. (51 441 znaků).
    kniha
  6. On percolation in molecular simulations on finite systems [rukopis] / Jiří Škvor   .  2008 . 30 l., [36] l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Počítačová simulace a analýza vybraných frontových systémů [rukopis] / Markéta Temkovičová   .  2014 . 85 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  8. Počítačové modelování a statistická analýza dynamiky cen akcií [rukopis] / Roman Saňa   .  2013 . 53 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  9. Počítačové modelování a statistická analýza rozdělení příjmů [rukopis] / Jaroslav Čmejla   .  2013 . 43 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  10. Použití teorie perkolace ve fyzice tenkých vrstev / [rukopis] Jiří Škvor   .  2005 . 87 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.