Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0006585 t150a^"
  1. dějiny gastronomie
    gastronomie dějiny
    gastronomie
    history of gastronomy
    Soubor věcných témat
    (1) - Soubor věcných témat
    (9) - Knihy
    (1) - Vysokoškolské práce
  2. gastronomické akce
    akce gastronomické
    gastro akce
    gastro eventy
    gastronomické eventy
    eventy gastronomické
    gastronomické události
    události gastronomické
    kuchařské akce
    kulinářské akce
    akce kuchařské
    akce kulinářské
    gastronomické festivaly
    gastronomické pořady
    gastronomické soutěže
    gastronomie
    gastronomic events
    Soubor věcných témat
    (3) - Soubor věcných témat
  3. gastronomický cestovní ruch
    cestovní ruch gastronomický
    gastronomická turistika
    gastronomický turismus
    kulinářská turistika
    kulinářský turismus
    turistika gastronomická
    turismus gastronomický
    turistika kulinářská
    turismus kulinářský
    gastroturistika
    gastroturismus
    cestovní ruch
    gastronomie
    food tourism
    Soubor věcných témat
    (2) - Soubor věcných témat
    (1) - Knihy
  4. hotelnictví
    gastronomie
    hotely
    veřejné stravování
    číšnictví
    hoteliérky
    hoteliéři
    management hotelnictví
    pohostinství
    hotel-keeping
    Soubor věcných témat
    (8) - Soubor věcných témat
    (10) - Knihy
    (1) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    (18) - Vysokoškolské práce
  5. jídelní lístky
    lístky jídelní
    gastronomie
    jídla
    menu cards
    Soubor věcných témat
    (2) - Soubor věcných témat
  6. jídlo
    pokrm
    strava
    potrava
    antropologie jídla
    sociologie jídla
    stravovací zvyky
    stravování
    výživa člověka
    košer jídlo
    gastronomie
    food
    Soubor věcných témat
    (7) - Soubor věcných témat
    (15) - Knihy
  7. kuchařství
    gastronomie
    jídla
    kuchaři
    kuchařky
    kuchařské knihy
    dranžírování
    flambování
    fritování
    grilování
    kuchařské recepty
    mixování potravin
    molekulární gastronomie
    pečení
    pomalé vaření
    příprava jídel
    příprava nápojů
    uzení
    vaření
    vaření na otevřeném ohni
    vaření v přírodě
    zdobení pečiva
    cookery
    Soubor věcných témat
    (22) - Soubor věcných témat
    (7) - Knihy
  8. stravování
    antropologie jídla
    hygiena výživy
    jídlo
    cateringové služby
    domácí stravování
    karnismus
    makrobiotika
    nouzové stravování
    společné stravování
    stravovací zvyky
    vegetariánství
    gastronomie
    catering
    Soubor věcných témat
    (12) - Soubor věcných témat
    (8) - Knihy
    (28) - Vysokoškolské práce
  9. veřejné stravování
    stravování veřejné
    společné stravování
    gastronomie
    hotelnictví
    restaurace
    catering services
    Soubor věcných témat
    (4) - Soubor věcných témat
    (1) - Knihy
    (8) - Vysokoškolské práce


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.