Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 18  
Váš dotaz: Konspekt - skupina konspektu = "^661^"
  1. Biologické fosforečnany a možnosti získávání jejich krystalizačních tepel / Anna Kohutová ... [et al.]   .  Aprochem 2009 Aprochem 2009.s. 2233-2234.
    článek
  2. Etinylácia acetónu / Peter Grolmus ... [et al.]   .  Aprochem 2010.1. díl, s. 1206-1210.
    článek
  3. Hodnocení vlastností komerčně dostupných tenzidů z hlediska jejich využití v dekontaminačních technologiích / Martina Müllerová ... [et. al.]   .  Sanační technologie.Sanační technologie X.s. 103-109.
    článek
  4. Chemie a technologie tensidů a detergentů / Milan Bareš, Jiří Zajíc   .  Praha :  VŠCHT,  1988 . 270 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D01/000
  5. K problematice biologické odbouratelnosti samosekvestrujících tenzidů / Jitka Kunstová ... [et al.]   .  Aprochem 2010.1. díl, s. 1242-1245.
    článek
  6. Korozní vlastnosti slinovaného (SSiC) karbidu křemičitého / Vlastimil Brožek, Libor Mastný, Jaromír Skokan   .  Aprochem 2010 Aprochem.2. díl, s. 2180-2187.
    článek
  7. Měniče iontů v chemii a radiochemii : jejich vlastnosti a využití v analytické chemii a radiochemii / Milan Marhol.   .  Praha :  Academia,  1976. . 433 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  8. Nové způsoby minimalizace rizik - požadavky a standardy pro sklady kapalných uhlovodíků / Luboš Kotek, Marek Tabas, František Babinec   .  Aprochem 2010.1. díl, s. 1505-1509.
    článek
  9. Poloprovozní zkoušky odstraňování amoniaku z kontaminovaných vod na lokalitě Chemopetrol a. s. / Petr Beneš ... [et al.]   .  Sanační technologie.Sanační technologie IX.s. 179-184.
    článek
  10. Průmyslové chemikalie jakožto potenciálně zneužitelné bojové chemické látky [rukopis] / Martina Hampejsová   .  2013 . 70 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.