Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1.  

    Complutum [elektronický zdroj] .   .  Madrid :  Editorial Complutense,  1991- . v.
    časopis
  2. Fauna bohdaleckého souvrství z dočasného odkryvu v Praze 4 = Fauna of the Bohdalec Formation from the temporary outcrop in the southern part of Prague / Pavel Röhlich, Petr Budil, Marika Steinová   .  Zprávy o geologických výzkumech v roce 2007.s. 132-133.
    článek
  3. Hodnocení lokality s důrazem na složení půdního mikrobního společenstva [rukopis] / Jana Pavlorková   .  2010 . 86 l., [1] l. příl.
  4. Knižní novinky : časopis pro knihkupce, knihovny, nakladatele a čtenářeRoč. 20 č. 23 2021   .  Praha :  Svaz českých knihkupců a nakladatelů,  2021
  5. Odhad kvantity mikrobiální biomasy imobilizované v křemičité matrici pomocí biochemických ukazatelů [rukopis] / Ivana Jirková   .  2011 . 101 l.
  6. Příčiny současného stavu porostů na agrárních valech na Krušných horách [rukopis] / Marcela Kamenská   .  2011 . 100 l.
  7. Revize druhu Ctenodonta bohemica (Barrande, 1881) (Bivalvia) z českého darriwilu (ordovik) = Revision of species Ctenodonta bohemica (Barrande, 1881) (bivalves) from Darriwilian (Ordovician, Prague Basin) / Marika Steinová   .  Zprávy o geologických výzkumech v roce 2007.s. 133-134.
    článek
  8. Scopeloides glarisianus (Gonostomatidae, Stomiiformes) na středně oligocenní lokalitě Rožnov pod Radhoštěm – Rysova hora = Scopeloides glarisianus (Gonostomatidae, Stomiiformes) at Rysova hora locality in Rožnov pod Radhoštěm (Middle Oligocene, Czech Republic) Tomáš Přikryl   .  Zprávy o geologických výzkumech v roce 2007.s. 130-131.
    článek
  9. Stanovení sorpčních křivek vybraných těkavých organických látek v zeminách a jejich závislost na fyzikálně-chemických vlastnostech matrice / [rukopis] Bronislava Polášková   .  2000 . 61 s., 16 s. tab., obr. a graf. příl.
  10. Vliv mimoškolní výchovy na kvalitu využití volného času [rukopis] / Dalibor Boček   .  2009 . 54 l.

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.