Počet záznamů: 1  

100+1 zahraniční zajímavost

  1. Údaje o názvu100+1 zahraniční zajímavost
    Variantní názvySto plus jedna zahraniční zajímavost
    ZZ
    100+1
    100+1 zajímavosti z celého světa
    Vyd.údajePraha : Československá tisková kancelář, 1964-
    1994-2001 Praha : Česká tisková kancelář
    2002-2004 Praha : Jiří Trachta
    2005-2010 Praha : 100+1
    2011- Brno : Extra Publishing
    Fyz.popis30 cm
    ISSN0322-9629
    PoznámkyVydávání pozastaveno v červnu 2010, obnoveno v listopadu 2011. Název od r. 2007: 100+1. Podnázev v l. 2007-2009: zajímavosti z celého světa. Rozsah a rozměry pro registraci: 60+4 s., 210/297
    Předmět.hesla všeobecnosti a zajímavosti * člověk a příroda * člověk a společnost * věda a technika
    Forma, žánr populárně-naučné časopisy
    Konspekt00 - Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
    MDT0/9 * 502.1 * 316.3/.6 * 001:62 * (051.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttp://www.stoplus.cz
    Druh dok.PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    OdkazySouborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    Čísla2024: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
    2023: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
    Svazky2022: 1-20
    2021: 1-20
    2020: 1-20
    2019: 1-20
    2018: 1-20
    2016: 1-20
    2015: 1-20
    2014: 1-20
    2009: 1-26
    2008: 1-26
    2007: 1-26
    2006: 1-26
    2005: 1-26
    2004: 1-26
    2003: 1-26
    2002: 1-26
    2001: 1-26
    2000: 1-26
    1999: 1-26
    1998: 1-26
    1997: 1-26
    1996: 1,3-12,14-21,23-24
    1995: 1-10,12-26
    1994: 1-3, 5-26
    1993: 1-13, 14-26
    1992: 1-25
    1991: 1-2,5-26
    1990: 1-13, 14-26
    1989: 1-26
    1988: 1-9, 11-17, 19-26
    1987: 1-13, 1-25
    1986: 1-13, 14-25
    1985: 1-21, 23-26
    1972: 1-8,10-26
    1970: 1-17,19-26
    1969: 1-14, 16-26
    1968: 1-5, 9, 12-17, 19, 23-24
    100+1 zahraniční zajímavost
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.