Počet záznamů: 1
Potravinářská biochemie
Údaje o názvu Potravinářská biochemie / [Autoři:] Vladislav Šícho, Zdeněk Vodrážka, Blanka Králová Osobní jméno Šícho, Vladislav, 1923-1977 (autor) Údaje o vydání 2., dopln. a přeprac. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1981 Fyz.popis 360, [1] s. : il., tb. ; 8° Poznámky Symboly. Vazba: Josef Kalousek. Učebnice pro vys. školy chemickotechnologické. 3200 výt. Spoluvyd. Alfa, Bratislava. Přehl. lit. Věcný rejstřík. Zkr Abstrakt Vychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu Dal.odpovědnost Vodrážka, Zdeněk, 1927-2015 (autor)
Králová, Blanka, 1936- (autor)Předmět.hesla potravinářská biochemie Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664:577.1 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info P-7946 3149110754 sklad E Doba výp. 31 dní
Počet záznamů: 1